mrsshuhazlly's fotopages

By: halijah hussin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Jul-2009 17:07 Email | Share | | Bookmark

10 Julai 2009

Hari ni la start weekend mama yg paling bz...Start Helwa Grand Gathering kat umah Unty zehan...ada bbq best..sebab tak tau nak nyumbangkan aper...kiter buat sate jer..he he kuah sate lom pro...so owg le yg bawak...malas nak citer lelebih...tapi memnag gempak! sumer yg datang pon sporting jugak...hehe credit gak kat helwi yg dtg tolong bakar ayam & sate..~papa sofia pon ada tau~ so layan jer la...












Friday, 10-Jul-2009 17:01 Email | Share | | Bookmark

Forest Fields United Vs Radford City



Hari nih bawak Sofia nengok football game...kira cam jadik pom pom girl la anak dara tomei nih...dia sokong THE RED la ..pasal papa dia main..actually game ni sajer suka suka...nak buang peluh masa summer ni..neway result game ni FFU ngan RC seri!




Thursday, 4-Jun-2009 19:37 Email | Share | | Bookmark

More about Sofia!

Hari nih cecurik masa nak update pasal sofia...nak kasik nenek lela..atuk ucin..tok maa..tok ayah..untie2..cousin2 sofia nengok budak nih...

opss lupa lak nak kasi tau sofia dah buat surat beranak ngan pasport malaysia dah masa g london arituh..so pasnih dah boleh g jenjalan jauh la...

nak karang citer lelebih mama dia tak leh nak konsenteret la..sofia merengek la plak...so layan jer la gambo sofia semenjak mama dia dah dapat lesen kuar umah nih ekk...









Wednesday, 13-May-2009 15:11 Email | Share | | Bookmark

HAPPY BIRTHDAY MY DEAREST SOFIA!!!!!!

Hari ni usia sofia genap sebulan...tak der sambutan paper untuk buah hati mama n papa nih...cuma hari nihh papa dia ponteng school nak temankan kita dua kat umah~ pastuh sofia dressup sket.....sajer nak melaram




Tuesday, 28-Apr-2009 12:44 Email | Share | | Bookmark
27-04-2009 First Visit to Queen's Medical centre - BCG immunisat

Hari ni hari pertama Sofia aka keluar rumah..setelah balik dari QMC 16-04-09 lepas..
Hari ni insyaallah Sofia akan di'jap' untuk BCG immunisation..
Peluang ini juga mama nak amik untuk tengok dunia luar..setelah hampir 2 minggu berpantang dan berkurung di rumah..dapat di hospital pun dah ok dah..
Sofia cam biasa..pagi tu nak kena kejutkan baru nak bangun..bangun2 tersenyum dulu..dia tak tahu yang dia nak kena injest kejap lagi..hehehehe..





kita dah boleh pegang sendirik...


with mama at QMC


kepenatan lepas balik dari QMC


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net